На 14 януари 2020 година приключва жизнения цикъл на система Windows

...
На 14 януари 2020 година приключва жизнения цикъл на система Windows
Коментари Харесай

Windows 7 започва да напомня за прекратяването на поддръжката

На 14 януари 2020 година завършва виталния цикъл на система Windows 7, а това значи, че десетгодишната операционна система ще спре да получава ъпдейти и пачове по сигурността. Ето за какво Microsoft авансово стартира да предизвестява своята публика за нуждата от планувана миграция към Windows 10.

Microsoft заяви, че от идващия месец Windows 7 ще стартира да демонстрира уведомления, че срокът на поддръжката на операционната система завършва . Уведомления ще бъдат във тип на изскачащи прозорци.

Уеб порталът WindowsCentral допълва, че потребителите с Windows 7 към момента могат импровизирано да получат гратис Windows 10, като употребяват своя автентичен продуктов ключ от Windows 7, който би трябвало да вкарат при активирането на Windows 10. Навярно това е още един от методите на софтуерния колос да подтикне потребителите да преминат към новата по-добре предпазена операционна система.

През 2015 година Microsoft получи добър урок по отношение на проявлението на досадни уведомления. Приложението GWX, което непрестанно показваше сходни известия, единствено че за непосредствено прекосяване към Windows 10, съумя да ядоса милиони консуматори. Софтуерният колос очевидно не желае да повтаря тази неточност и е добавил бутон за непрестанно изключване на тези уведомления. Microsoft твърди, че този програмен прозорец ще се покаже единствено няколко пъти, като на него ще се намира бутона „ Не ми напомняй повече„. Тези уведомления ще спрат да излизат след 14 януари 2020 година.

Няма скрийншот на уведомлението. Навярно с цел да няма фалшификати и злоупотреби.

 

kaldata.com

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР